В межах святкування Дня Незалежності у Василькові відбувся урочистий мітинг.

Васильківський міський голова привітав усіх з 26-ю річницею Дня незалежності України: "Шановна громадо міста Василькова!
Щиро вітаю Вас із нагоди 26-ї річниці Незалежності України! 

Україна – частина життя кожного з нас. Ми з вами є свідками подій, які мають доленосне значення для майбутнього нашої держави, загартовують дух української самосвідомості, виховують в кожному повагу до своєї Батьківщини, до її Прапора та незалежності. Усе ще палає вогнем війни схід держави. За нашу державність і суверенітет проливають кров мужні сини і дочки України, які стали на захист своєї землі, своїх співвітчизників.

Ця війна забрала життя і наших земляків - Олега Дьяченка, Олександра Лістрового, Юрія Скляра. Вічна пам'ять загиблим, а тим, хто зараз знаходиться в зоні бойових дій - повернутися додому живими і неушкодженими.


Від усієї душі зичу Вам та Вашим рідним міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, успішного навчання, подальших перемог в усіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України, добробуту її народу! " Хвилиною мовчання учасники заходу вшанували пам"ять загиблих Героїв та поклали квіти до пам’ятника видатному Кобзареві і могил загиблих на сході країни земляків.


В заході взяли участь керівництво міста, депутати міської ради, духовенство, військовослужбовці, представники громадських організацій та трудових колективів, мешканці та гості міста Василькова.


Урочистості продовжились святковим концертом, який відбувся у міському Будинку культури, у зв"язку з погіршенням погоди, що не дало змоги провести його на центральній площі міста. З Днем незалежності, Україно!

 
Адреса:
Телефон:
Електронна адреса:
    ВАСИЛЬКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
    08600, Київська область, м. Васильків, вул. Соборна, 56
    +38 (04571) 2-22-51
    vasylkiv.org@gmail.com