МІСЬКА СЕРПНЕВА ПЕДАГОГІЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ

28 серпня у малому залі міського Будинку культури відбулася серпнева педагогічна конференція “Про результати діяльності системи освіти міста у 2016-2017 навчальному році та шляхи реалізації Концепції “Нова українська школа””.


У роботі міської конференції взяли участь Васильківський міський голова Сабадаш В.І., перший заступник міського голови Прунцев С.Є., доцент кафедри дошкільної і початкової освіти та менеджменту Комунального вищого навчального закладу Київської обласної ради “Академія неперервної освіти”, кандидат педагогічних наук Сотніченко І.І., керівники та педагогічні працівники навчальних закладів міста. Головуюча конференції, начальник відділу освіти Козак Л.О., відкрила захід і привітала  освітян з початком нового навчального року та подякувала за щоденну сподвижницьку працю.


За традицією педагоги міста поклали квіти до пам”ятника Т.Г. Шевченка. Привітали учасників коференції вихованці дошкільного навчального закладу №7 “Іскорка”.  

В ході роботи відбулися обговорення по підсумкам роботи навчальних закладів у 2016-2017 навчальному році та пріоритетних завданнях на новий 2017-2018 навчальний рік. Міський голова Володимир Сабадаш відзначив грамотами кращі навчальні заклади міста, які перемогли за результатами у різних номінаціях: конкурси, змагання, олімпіади тощо, а також були відзначені молоді педагоги, які поповнили дружню освітянську родину міста Василькова.

 
Адреса:
Телефон:
Електронна адреса:
    ВАСИЛЬКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
    08600, Київська область, м. Васильків, вул. Соборна, 56
    +38 (04571) 2-22-51
    vasylkiv.org@gmail.com