ВІТАННЯ ВАСИЛЬКІВСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ ВОЛОДИМИРА САБАДАША З НАГОДИ 1029-Ї РІЧНИЦІ ДНЯ МІСТА ВАСИЛЬКОВА

Шановні васильківчани!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди 1029-ї річниці міста Василькова!

У цей день кожен з нас відчуває себе частиною великої родини. Це свято об’єднує усіх, кому дорогий наш Васильків.

Переконаний, що запорукою вагомих трудових та суспільних здобутків міста є ваша, шановні васильківчани, самовіддана праця та велика любов до рідного міста. За рік, що минув ми довели, що ми громада – сильна своєю єдністю, яка може стояти за свої інтереси.


Я дуже вдячний усім, хто не залишився осторонь, коли 11 жовтня 2016 року в місті сталася надзвичайна ситуація – обвал стіни загальноосвітньої школи №6. В першу чергу це адміністрація, педагогічний та учнівський колективи самої школи, які швидко відреагували і евакуювали всіх дітей.


Дякую Постнікову Олександру Васильовичу – директору Васильківського коледжу НАУ, Постоленко Людмилі Миколаївні – директору Васильківського професійного ліцею за надані приміщення для продовження навчального процесу учнів ЗОШ№6, також комунальним службам і ДСНС. Вдячний батькам учнів за терпіння та розуміння.


Дякую всім, хто сумлінно працює над вирішенням поставлених завдань – депутатам міської ради, членам виконавчого комітету, колективам комунальних підприємств та навчальних закладів, керівникам підприємств та установ міста, підприємцям, а також представникам громадськості за підтримку і розуміння, за активну позицію у вирішенні питань забезпечення життєдіяльності нашої територіальної громади.


Вірю – разом ми досягнемо іще вагоміших результатів у поліпшенні життя людей, примножимо славу нашої землі, працюючи на перспективу розвитку Василькова.


Це свято найдорожче для кожного, бо воно наповнює наші серця гордістю за своїх земляків. Згадаємо Героїв нашого міста і країни, які віддали свої життя за нас, майбутнє своїх і наших дітей, за суверенітет та незалежність нашої держави – Олександра Царька, Олександра Лістрового, Юрія Скляра, Олега Дьяченка. Світла пам’ять про них завжди у наших серцях.


Нині  Васильків розвивається, потроху змінюється його обличчя. І все це завдяки Вам, шановні містяни, Вашій щирості, працездатності, оптимізму та наполегливості.


Нехай щастя та добробут живуть на кожній вулиці, у кожному домі, у кожній родині, поєднуючи всіх Вас у згуртовану та небайдужу громаду!


Щиро бажаю усій поважній васильківській громаді миру та втілення всіх сподівань. Нехай цей день додасть енергії та натхнення для подальших успіхів у розвитку рідного міста Василькова!


Зі святом!

 
Адреса:
Телефон:
Електронна адреса:
    ВАСИЛЬКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
    08600, Київська область, м. Васильків, вул. Соборна, 56
    +38 (04571) 2-22-51
    vasylkiv.org@gmail.com