ФАХІВЦІ УПРАВЛІННЯ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ ПРОВЕЛИ ЗУСТРІЧ З ПЕДАГОГІЧНИМ КОЛЕКТИВОМ ЗОШ №3

Однією з форм забезпечення прав громадян на звернення є організація та проведення зустрічей в трудових колективах. Такі зустрічі – це можливість громадянам вирішити свої питання та отримати кваліфіковані консультації.

Так, на запрошення колективу загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3, в понеділок 2 жовтня 2017 року перший заступник начальника управління Ніна Задорожна, заступник начальника управління Валентина Метьолкіна та заступник начальника відділу адміністрування, супроводження інформаційних систем, електронних реєстрів та захисту інформації Алла Петреченко роз’яснювали присутнім основні норми пенсійного законодавства, а саме:


– зміни в пенсійному законодавстві України в 2017 році, запровадження з 1 жовтня єдиних принципів нарахування пенсій та проведення осучаснення пенсій;
– норми діючої пенсійної системи призначення пенсій, виплата пенсій за вислугою років;
– запровадження накопичувальної системи загальнообов’язкового державного пенсійного страхування.


Також під час зустрічі фахівці управління Пенсійного фонду продемонстрували презентацію порядку реєстрації та функціональних можливостей веб-порталу. Присутні задавали багато запитань, на які отримували компетентні та вичерпні відповіді. Усім присутнім було роздано заяви про реєстрацію громадян у системі надання послуг в електронній формі.


Проведена робота дала результат: вже на наступний день до управління звернулось із заявами для реєстрації 25 осіб.

 
Адреса:
Телефон:
Електронна адреса:
    ВАСИЛЬКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
    08600, Київська область, м. Васильків, вул. Соборна, 56
    +38 (04571) 2-22-51
    vasylkiv.org@gmail.com