ПІДГОТОВКА ПЛАНУ ЗАХОДІВ ЩОДО ЗНИЖЕННЯ РІВНЯ КРИМІНОГЕННОЇ ОБСТАНОВКИ НА ТЕРИТОРІЇ МІСТА ВАСИЛЬКОВА

З метою залучення представників громадськості до обговорення проблемних питань забезпечення законності, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян, стану правопорядку та злочинності в місті Василькові, виконавчий комітет Васильківської  міської ради повідомляє про проведення громадських слухань, які відбудуться 23 жовтня  2017 року о 17:00 у приміщенні Будинку культури за адресою: м. Васильків, вул. Володимирська, 2.

До участі у громадських слуханнях запрошуються жителі міста Василькова, працівники правоохоронних органів, фізичні та юридичні особи, громадські об’єднання, політичні партії, громадські організації, представники засобів масової інформації тощо.


Пропозиції громадськості до порядку денного, а також щодо проблемних питань забезпечення законності, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян, стану правопорядку та злочинності просимо подавати до виконавчого комітету Васильківської міської ради за адресою:

м. Васильків, вул. Соборна, 56, кім. 5 (сектор звернень громадян);

тел. (04571) 2-22-54, в письмовому вигляді із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає.


Звіт про результати громадських слухань буде опубліковано через десять днів після їх проведення. На основі пропозицій громади буде підготовлено план заходів щодо зниження рівня криміногенної обстановки на території міста Василькова, з визначенням пріоритетних завдань, порядку дій, відповідальних осіб та строків виконання.

 
Адреса:
Телефон:
Електронна адреса:
    ВАСИЛЬКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
    08600, Київська область, м. Васильків, вул. Соборна, 56
    +38 (04571) 2-22-51
    vasylkiv.org@gmail.com