ЩОТИЖНЕВА АПАРАТНА НАРАДА

20 листопада 2017 року відбулася апаратна нарада під головуванням Васильківського міського голови Сабадаша В.І. із заступниками міського голови з питань діяльності органів виконавчої влади, керівниками структурних підрозділів міської ради та її виконавчого комітету, директорами комунальних підприємств, начальниками управлінь, відділів, секторів міської ради, під час якої розглянуто актуальні питання життєдіяльності міста. 

Зокрема:

  1. Козак Л.О.– начальник відділу освіти – навчальні заклади міста проводять підготовку до проведення виховних заходів до Дня Гідності і Свободи та Дня пам’яті жертв Голодомору.
  2. Брік В.І. – директор КП «Васильківтепломережа» – на сьогодні відсутнє теплопостачання в будинку по вулиці Декабристів,187. Ремонтні роботи планується закінчити до кінця дня.
  3. Бурсова Л.П. – начальник управління соціального захисту населення – за минулий тиждень до відділу субсидій звернулось 2700 мешканців міста. На обліку перебуває 412 учасників АТО.
  4. Стасюк О.А.– начальник управління економіки та власності – 22 листопада 2017 року у приміщенні Васильківського міського Центру дитячої та юнацької творчості відбудеться фасилітативна сесія з розробки та удосконалення Положення про Громадський бюджет.
  5. Литвин О.В. – начальник відділу з питань державного архітектурно-будівельного контролю – формується перелік об’єктів планових перевірок. Станом на сьогодні планові та позапланові перевірки здійснюються на семи об’єктах.
  6. Ларіна Г.Ю. – начальник відділу культури – 21 листопада 2017 року об 11.00 годині в приміщенні Васильківської школи мистецтв відбудеться захід з нагоди відзначення Дня Гідності і Свободи. 25 листопада 2017 року о 16.00 годині біля Собору св. Антонія і Феодосія відбудеться мітинг-реквієм до Дня пам’яті жертв Голодомору.
  7. Гаркавенко В.Г.– начальник служби у справах сім’ї та дітей – на обліку перебуває 226 багатодітних родин, які виховують 741 дитину. Заплановано засідання комісії з питань прав захисту дітей.

По завершенню наради міським головою було надано ряд рекомендацій та доручень.

 
Адреса:
Телефон:
Електронна адреса:
    ВАСИЛЬКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
    08600, Київська область, м. Васильків, вул. Соборна, 56
    +38 (04571) 2-22-51
    vasylkiv.org@gmail.com