ВІТАННЯ ВАСИЛЬКІВСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ ВОЛОДИМИРА САБАДАША З НАГОДИ МІЖНАРОДНОГО ЖІНОЧОГО ДНЯ

Любі, чарівні жінки!
Сердечно вітаю Вас із прекрасним святом – Міжнародним Жіночим Днем, святом весни, краси і жіночності!
Це свято є символом усього найкращого, що є у нас в житті – сердечності, кохання, радості і тепла, завдяки Вам робочі будні стають атмосферою доброти і затишку.

Проявляючи справжній професіоналізм, високу відповідальність та старанність, сьогодні Ви берете активну участь у всіх сферах життя, вносите неоціненний вклад у соціально-економічний розвиток нашого міста і всієї країни. Серед Вас є громадські діячі і керівники підприємств та організацій, вчителі і лікарі, військовослужбовці і полісмени, діячі культури і спортсмени…


Багато хто з Вас приєднався до волонтерської діяльності, піклуючись про дітей, солдатів і переселенців. Мудрість, талановитість, постійне прагнення до самовдосконалення, невтомність, активна життєва позиція, що водночас поєднуються з жіночністю та красою, – саме такою сьогодні є сучасна жінка України.  Але, в першу чергу, світлий образ прекрасної половини людства завжди був символом домашнього вогнища, сімейного затишку. Ви народжуєте і виховуєте дітей, передаючи з покоління в покоління традиції високої духовності, культури, працьовитості. Щедрість ваших душ зігріває, сила духу – захоплює, а краса – вселяє віру в те, що світ буде врятований.


Дорогі матері, сестри, дружини, доньки, колеги, ваша небайдужість до долі України, майбутнього наших дітей є запорукою успіхів рідного краю і держави. Світ стає добрішим, ніжнішим, і більш духовним, коли щасливо усміхаються жіночі очі. Ви завжди були і будете залишитися символом життя на землі, чарівності і джерелом натхнення. Саме Ви надихаєте представників протилежної статі на творення, на перемоги і підкорення нових вершин, даруєте нам тепло і турботу, мудрою порадою підтримуєте в скрутну хвилину, вселяєте впевненість та робите життя щасливішим.


Нехай сьогодні у всіх Вас, дорогі наші жінки, буде сто причин для щасливих посмішок! Залишайтеся завжди такими ж ніжними і чудовими, як перші весняні проліски!


Будьте здорові і радуйте нас, чоловіків, сліпучими посмішками! Зі святом!

 
Адреса:
Телефон:
Електронна адреса:
    ВАСИЛЬКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
    08600, Київська область, м. Васильків, вул. Соборна, 56
    +38 (04571) 2-22-51
    vasylkiv.org@gmail.com