ПЕРША РІЧНИЦЯ З ДНЯ ВІДКРИТТЯ ЦЕНТРУ СОЦІАЛЬНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ ДЛЯ ДІТЕЙ-ІНВАЛІДІВ «ЗДОРОВ’Я»

Сьогодні, 25 квітня 2018 року, Центр реабілітації дітей-інвалідів Васильківської міської ради «Здоров´я» святкує першу річницю з дня відкриття. За рік свого існування керівник закладу Ірина Мартиненко та працівники Центру стали для діток з обмеженими можливостями та їхніх батьків однією сім’єю.

Разом радіють успіхам вихованців, разом долають труднощі. Адже головною метою Центру є надання діткам соціально-психологічних, соціально-педагогічних та індивідуальних послуг, а також допомогу і спілкування, як дітям, так і батькам.


З вітальними словами до батьків та дітей звернулися секретар міської ради Оксана Перінська, директор Центру реабілітації дітей-інвалідів Васильківської міської ради «Здоров´я» Ірина Мартиненко, директор ЛОК “Хвиля” і помічник міського голови Михайло Іщук.


На святкування першої річниці завітали заступник міського голови Леонід Перепелиця, депутати Васильківської міської ради Людмила Бурсова, Людмила Федорова, Олена Шпильова, Марина Бруква, Владислав Марков, представники громадських організацій та ЗМІ.


Бажаємо процвітання, розвитку та натхнення у роботі.

 
Адреса:
Телефон:
Електронна адреса:
    ВАСИЛЬКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
    08600, Київська область, м. Васильків, вул. Соборна, 56
    +38 (04571) 2-22-51
    vasylkiv.org@gmail.com