ВІТАННЯ ВАСИЛЬКІВСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ З НАГОДИ ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ ПАМ’ЯТІ І ПРИМИРЕННЯ

Шановні ветерани, молоді захисники української держави, мешканці та гості міста Василькова!
Сьогодні ми відзначаємо День пам’яті і примирення та 73-ю річницю Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, бо серцем, душею та розумом відчуваємо, що найдорожчим є Мир.

Пам’ять про Другу світову війну непідвладна часу. Народ України один із тих, хто втратив неймовірно велику кількість своїх синів і доньок в цій трагедії світового масштабу.


Скільки б не минуло часу, а День Перемоги завжди буде світлим днем зі сльозами на очах. Ця дата житиме в наших серцях. А у пам’яті назавжди залишаться святі імена тих, хто віддав своє життя за рідну країну.


Пам’ятаймо і ніколи не забуваймо тих, хто віддав життя на бойових і трудових фронтах, боровся за Перемогу, хто мужньо протистояв ворогу, і хто самовіддано боронив свободу Батьківщини!


Ми схиляємо голови перед світлою пам’яттю героїв, які захистили нас в 20-му сторіччі, добровольців та бійців Збройних Сил України, які загинули на Східному кордоні вже у наш час, всіх, хто загинув у боротьбі з ненависним ворогом, захищаючи рідну землю. Віддаємо глибоку шану кожному, хто боровся за Вільну та Соборну Україну.Пишаймося нашими захисниками, які нині відстоюють незалежність України від зовнішнього агресора, які щохвилини та щомиті готові захистити наші родини, батьків і матерів, братів та сестер, рідні міста та села, захистити нашу з вами Україну.


Миру всім нам, єдності, свободи, щастя, злагоди та добробуту кожній українській родині!

 
Адреса:
Телефон:
Електронна адреса:
    ВАСИЛЬКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
    08600, Київська область, м. Васильків, вул. Соборна, 56
    +38 (04571) 2-22-51
    vasylkiv.org@gmail.com