ВНУТРІШНЯ ПОЛІТИКА В РАЙОНАХ ТА МІСТАХ ОБЛАСНОГО ЗНАЧЕННЯ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Завідувач сектору внутрішньої політики виконавчого комітету Васильківської міської ради Олена Король взяла участь у нараді під головуванням начальника управління з питань внутрішньої політики Київської обласної державної адміністрації Євстратова Олександра Павловича.

Серед запрошених були присутні перший заступник голови КОДА Анісімов Андрій Євгенович, в.о. начальника управління інформації та зв’язків з громадськістю КОДА Чапаєва Тетяна Володимирівна, заступник голови регіональної ради сприяння розвитку громадянського суспільства при КОДА Грінченко Руслан Михайлович.

На порядок денний виносились питання:

- Специфіка роботи підрозділів з питань внутрішньої політики РДА та МВК в умовах активізації політичних сил напередодні виборчої кампанії 2019 року.
- Оновлені вимоги до наповнення щоденної інформаційної довідки, тижневої аналітичної інформації в умовах виборчої кампанії.
- Сприяння місцевих органів виконавчої влади в організації роботи громадських рад та інститутів громадянського суспільства на місцях.
- Проблемні питання щодо роботи відповідальних за питання внутрішньої політики на місцях (виступи представників РДА та МВК).

 
Адреса:
Телефон:
Електронна адреса:
    ВАСИЛЬКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
    08600, Київська область, м. Васильків, вул. Соборна, 56
    +38 (04571) 2-22-51
    vasylkiv.org@gmail.com