Васильків на конференції проекту «Енергоефективність у громадах ІІ»

4-5 грудня 2018 року у місті Чернівці відбулася Річна конференція проекту «Енергоефективність у громадах ІІ», у якій взяли участь заступник Васильківського міського голови Леонід Перепелиця, начальник відділу муніципального розвитку та енергоменеджменту Юлія Партоленко, завідувач сектору внутрішньої політики Олена Король. 

Даний проект підтримує розробку індивідуальних пропозицій з консультування та підтримки у сфері комунального енергетичного менеджменту для малих міст. Перспективою для розвитку міста вважаються інвестиційні проекти та участь у міжнародних Програмах, в тому числі, і проекти міжнародної технічної допомоги «Енергоефективність у громадах ІІ», який реалізується в Україні компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Місто Васильків представив дві презентації проектів, які вже частково виконані: «Розумна енергія майбутнього», у якому відображено об´єкти з впровадження енергоефективності та енергозбереження (термомодернізація ДНЗ №5, сучасне модернізоване освітлення вулиць міста) та «Інвентаризація будівель соціальної сфери». Відділу муніципального розвитку та енергоменеджменту було вручено цінний подарунок – набір приладів для щоденної роботи енергоменеджерів.

Усіх учасників конференції привітали Джордж Крістодореску – координатор сектору енергоефективності Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, Грегор Брьомлінг –директор проекту «Енергоефективність у громадах ІІ», Володимир Перегудов – старший координатор проекту «Енергоефективність у громадах ІІ».

5 грудня представники міст мали змогу поспілкуватись напряму з представниками компаній, що надають послуги у сфері енергоефективності. Такі спілкування надали можливість місту Васильків отримати кваліфіковану відповідь на одне з проблемних питань – це встановлення ІТП в ДНЗ №5.

 
Адреса:
Телефон:
Електронна адреса:
    ВАСИЛЬКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
    08600, Київська область, м. Васильків, вул. Соборна, 56
    +38 (04571) 2-22-51
    vasylkiv.org@gmail.com