Cлідчі дії з приводу функціонування міської бюджетної програми «Турбота»

Шановні жителі міста Васильків!
Вчора були проведені слідчі дії у рамках кримінального провадження з приводу функціонування міської бюджетної програми «Турбота», яка передбачає надання фінансової допомоги жителям Василькова. Незважаючи на той факт, що проведення слідчих дій спричинило певні незручності у діяльності міського голови та його апарату, закон один для всіх, тому слідчим органам були надані усі необхідні документи.
Хочу ще раз наголосити на тому, що виплати за міською бюджетною програмою «Турбота» здійснювалися у минулому році, здійснюються та здійснюватимуться у цьому році незалежно від кількості та гучності промов народних депутатів України на політичних ток-шоу, які не мають жодного уявлення про принципи її функціонування, та незалежно від тиску, що чиниться на мене та інших осіб, які забезпечують функціонування цієї програми.
У нас існує чітка мета, яка була затверджена рішенням Васильківської міської ради, а саме: фінансова підтримка мешканців Василькова, яка здійснюється за 13 напрямами, зокрема, відшкодування перевезення пільгових категорій громадян, надання допомоги учасникам ліквідації Чорнобильської АЕС та інші види підтримки. Така допомога надається незалежно від політичних вподобань тих осіб, яким вона надається.


Впевнений, що органи внутрішніх справ, що здійснюють досудове розлідування у даному кримінальному провадженні, переконаються вже на підставі досліджених документів в тому, що діяльність органів місцевого самоврядування нашого Міста здійснюється лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України, а пріоритетними цілями нашої діяльності визначено розвиток Василькова, забезпечення добробуту і комфорту його мешканців.


Коментувати брехливі висловлювання публічних осіб, які мою діяльність оцінюють через призму своїх цінностей, не буду. У виконавчого комітету Васильківської міської ради є цілі, які повинні бути досягнуті. Ми не розкидуємось гучними заявами, а відповідаємо реальними справами.


Стосовно секретів діяльності Васильківського міського голови та його команди, які намагаються викрити народні депутати України та слідчі органи, мушу зізнатися про існування головного і єдиного секрету: любити Васильків, працювати для людей!
Усім продуктивного дня!


Васильківський міський голова Володимир Сабадаш

 
Адреса:
Телефон:
Електронна адреса:
    ВАСИЛЬКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
    08600, Київська область, м. Васильків, вул. Соборна, 56
    +38 (04571) 2-22-51
    vasylkiv.org@gmail.com