Мосійчук відреагував на звинувачення Червоненка

васильков 1 975 |
16-01-2017 |
Новини Васильків

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Народний депутат від «Радикальної партії» Ігор Мосійчук відреагував на закиди Євгена Червоненка, які прозвучали в ефірі одного з телеканалів.

Нардеп зазначив, що компромат, який нібито існує та був зроблений у часи коли Мосійчук проживав у Василькові намагається вигадати керівник служби безпеки Червоненка, який родом з того ж Василькова. Разом з тим нардеп зазначає, що в нього у Василькові залишилось багато друзів так і ворогів, через, що може з'явитись багато вигаданих історій.

 



Більше того нардеп розповів, що СБУ вже займалась розслідуванням цього псевдо компромату та не знайшла жодних доказів вини радикала.

Крім того Червоненко звинуватив Мосійчук в тому, що він, як народний депутат обідав у досить дорогому ресторані на трасі Київ-Одеса та обідав у компанії двох жінок. На що нардеп зазначив, що відповідний ресторан досить демократичний у ціновій політиці, а обідав він у компанії жінки та її подруги.

 

У свою чергу Мосійчук зазначив, що сам Червоненко, який позиціонує себе, як віруючий єврей у цьому ж ресторані обідав жареною свининою та горілкою, що жодним чином не вписується у рамки цієї релігії.

 

«Червоненку який видає з себе порядного, віруючого єврея краще мовчати адже зустрівши його на виході з ресторану я зайшов та поцікавився у офіціанта, що він їв? Виявляється Червоненко жрав смажену свинину з горілкою. Я наприклад в цьому нічого поганого не бачу але ж Червоненко позиціонує себе як віруючий єврей але то хай з нього євреї і питають», - заявив нардеп.

 

Більше того нардеп заявив, що він володіє інформацією стосовно того, що саме Червоненко надав вертоліт екс-президенту Януковичу за допомогою якого він і втік. Нардеп додав, що ініціюватиме перед правоохоронними органами відповідне розслідування.

 

«Кажуть, що саме Євген Червоненко надав Віктору Януковичу свій вертольот для втечі з України. Якщо це так а я найближчим часом це з'ясую в правоохоронних органах то Червоненко має реально відповісти перед українським законом», - зазначив нардеп.

 

Нагадаємо, нардеп Ігор Мосійчук серйозно посварився з екс-губернатором Запорізької області Євгеном Червоненком в прямому ефірі.