Острівця безпеки в Василькові

васильков 2 559 |
8-08-2017 |

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

В місті Василькові почалось спорудження першого "острівця безпеки" за обласною програмою "Нульова смертність на дорогах Київщини". Кожен такий острівець має призначення захищати життя мешканців міста, оскільки зменшує час перебування пішохода в зоні можливого наїзду, унеможливлює обгін на пішоходному переході, змушує водія завчасно гальмувати перед проїздом через перехід. 



Острівці встановлюються не де попало, а в місцях, визначених в результаті компетентного дослідження, яке проводиться експерною групою під керівництвом Viktor Zagreba.

васильков

Victor1

10 серпня 2017 16:35
Уважаемая редакция,островок это хорошо,но .. У дома Декабристов 41 (что на против училища) где непосредственно устанавливают "островок" два выезда на главную,сейчас там поставили знак поворот только на право и закрасили прерывистую линию. Вопрос где разворачиваться чтоб поехать в сторону "Городка" на Хитречке? или ехать до Сельпо? или жителям дома нельзя выезжать с Василькова? Все только в центр? Уточните пожалуйста этот вопрос или подскажите к кому обращаться за пояснениями.

Или ехать по тротуару до выезда с Автошколы и там нормально поворачивать налево,но это бред!