НА КРИЛАХ ВИПУСКНОГО БАЛУ…

васильков 1 707 |
27-06-2018 |

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Традиційний 43-й міський зліт випускників зібрав 25 червня 2018 року неймовірно красивих дівчат і змужнілих, струнких хлопців на прощальний випускний бал. Юні та впевнені у собі, у красивих сукнях та солідних костюмах, випускники пройшлися святковою ходою центральною вулицею міста Василькова.



В урочистому заході взяли участь Васильківський міський голова Володимир Сабадаш, секретар міської ради Оксана Перінська, перший заступник міського голови Володимир Гурєєв, заступник міського голови Леонід Перепелиця, депутати Васильківської міської ради, начальник відділу освіти Лілія Козак, директори навчальних та позашкільних закладів міста, батьки та випускники шкіл.


До вступного вітального слова був запрошений мер міста Володимир Сабадаш: «Дорогі випускники! Закінчення школи – особливе свято, адже ця подія буває раз в житті. У школі все було вперше: перші вчителі, перші досягнення, перші друзі. Тож не забувайте і будьте вдячні вашим наставникам за їхню любов і турботу, за здобуті знання, а вашим батькам – за підтримку, допомогу й розуміння. Бажаю кожному з Вас впевненості у собі, успіхів і щасливої дороги у доросле життя. Щасти Вам!».

У результаті наполегливої праці, міцних знань кращі з кращих випускників отримали 5 золотих і 3 срібні медалі та грошову премію від міської влади.


Від імені усіх вчителів міста класний керівник 11 класу ЗОШ І – ІІІ ст. №7 Сергієнко Н.В. побажала випускникам вдачі, щастя, здійснення всіх задумів і планів!
Немає нічого в житті святішого за батьків, немає нічого важливішого за батьківське благословення. Від імені батьків до дітей звернулися подружжя Голованенко, батьки випускниці ЗОШ І – ІІІ ст. №6.

Слова подяки до вчителів прозвучали від вдячних випускників міста

«Спасибі, любі вчителі,


Привітали випускників талановиті діти Васильківського міського Центру дитячої та юнацької творчості –  Марія Пармон, вихованка Зразкової студії дитячої естрадної пісні «Лілея» та вихованці Народного хореографічного колективу «Веселка».

Уклін доземний рідній школі.

Ви всі – найкращі на землі,

За це ми дуже вдячні долі!»