Винуватець у смерті двох дівчат із Василькова попросив про зменшення покарання

васильков 4 372 |
12-09-2018 |

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

На початку червня 2016 року жителів Василькова сколихнула страшна подія: у ДТП загинули двоє дівчат 11 та 12 років Діана та Анастасія.

Водій у стані алкогольного сп’яніння Максим Сівовна на величезній швидкості збив школярок, які гралися на узбіччі. Експертиза виявила в крові водія 1,8 проміле алкоголю при максимально допустимій нормі у 0,2. Діана померла відразу, Настя – в кареті швидкої допомоги. Слідство тривало більше ніж півроку. На суді чоловік зізнався, що вживав алкогольні напої та попросив вибачення у родичів загиблих. Місцевий суд виніс вирок чоловіку – 10 років позбавлення волі та визначив сплату по одному мільйону гривень моральної компенсації для кожної родини, яка втратила дитину. Нині, відбувши два роки у в’язниці, винуватець у смерті школярок попросив про перегляд справи та зменшення терміну покарання, адже сам має малолітнього сина.



У пам’ять про дівчат Діану та Анастасію два роки тому у мережі Facebook була створена група, де нещодавно і з’явилася інформація про касаційний розгляд кримінального провадження Максима Сівовни 25 вересня поточного року об 11 годині у Верховному Суді. Члени групи просять усіх небайдужих до гіркої втрати підтримати їх та недопустити зменшення терміну ув’язнення винуватця трагедії, розпочавши робити репости на своїх сторінках, звертаючись до Верховного Суду за справедливістю.

васильков

chipurnitckiy

13 вересня 2018 14:48
У других странах за такое дают приговор смертная казнь,жаль что у нас не так как у тех странах!