У Василькові запрацював сервіс запису до лікаря онлайн

васильков 7 234 |
30-11-2018 |

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Відтепер на прийом до лікаря жителі Василькова і району можуть записатися зручним для кожного способом: онлайн, по телефону або завітавши до оновленої реєстратури, урочисте відкриття якої відбулося 29 листопада.



Всі, хто відвідував Васильківську ЦРЛ за останні пару місяців, могли бачити ті зміни, які там відбувалися: зокрема, вперше за 20 років у поліклініці розпочалися ремонтні роботи. Передусім оновлення зазнала усім добре знана реєстратура. Тепер це просторе сучасне приміщення з диванами, телевізором та монітором, де можна побачити всю необхідну інформацію про лікарів, час їхнього прийому, номером кабінету тощо. Також ремонтні роботи ще тривають на третьому поверсі поліклініки. Усі кабінети лікарів обладнали комп’ютерами, провели інтернет, wi-fi.

Записатися на прийом до лікаря можна:

• зайшовши на сайт www.helsi.me через комп’ютер, смартфон або планшет;

• безпосередньо у реєстратора, назвавши свої дані, після чого можна буде це робити просто зателефонувавши у реєстратуру.


Довідково:
Helsi – це сучасний медичний електронний сервіс, створений для зручності пацієнтів, лікарів, державних та приватних медичних закладів. Сьогодні система Helsi працює в 20 містах України, і серед них Васильків. У ній зареєстровано більше 6500 лікарів та 2 мільйони користувачів.