У Васильківському районі затримано угонщиків

Новини Васильків

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Васильківські поліцейські затримали неповнолітніх, які незаконно заволоділи автомобілем «ВАЗ-2106» та розбили його, потрапивши в ДТП. В ніч з 4 на 5 лютого в селищі Калинівка невстановлені особи, керуючи автомобілем «ВАЗ-2106» скоїли ДТП – в’їхали в приміщення пошти, після чого, залишивши автівку, зникли у невідомому напрямку. На місце події виїхали поліцейські, які задокументували даний факт та помістили автомобіль на штрафмайданчик.



Під час проведення першочергових дій, було встановлено власника автівки, 33-річний чоловік повідомив поліцейським, що його автомобіль викрали.


Оперативниками Калинівського відділення Васильківської поліції було проведено клопітку роботу та встановлено винних осіб.
Вчора викрадачів було затримано. Ними виявились двоє неповнолітніх жителів селища Рокитне, Київської області. Хлопцям 16 та 17 років, обоє студенти.
Викрадений автомобіль повернуто власнику.
Поліцейські встановили, що юнаки причетні ще до десяти угонів як на території Васильківщини, так і Рокитного.
За даним фактом слідчим відділом Васильківської поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України. Досудове розслідування триває.


Юлія Скора,
Васильківський відділ поліції
ГУНП в Київській області