У Васильківському районі під час ДТП загинув невстановлений чоловік

васильков 2 160 |
10-03-2016 |
Новини Васильків

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

7 березня близько 19-ї години на 35-км автодороги «Київ-Одеса», неподалік селища Калинівка, 41-річний житель Білої Церки, керуючи автомобілем «Даймлер Крайслер» скоїв наїзд на невідомого пішохода, який йшов по проїжджій частині дороги. В подальшому, 35-річний житель Фастова, керуючи автомобілем «Nissan», допустив повторний наїзд на невідомого пішохода з подальшим зіткненням з автомобілем «Даймлер Крайслер». 



Внаслідок ДТП, 33-річного пасажира автомобіля «Nissan» із струсом головного мозку та переломом ноги доставлено до центральної лікарні, а невідомий пішохід, від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці пригоди.

 

Прикмети загиблого:

Чоловік віком 50-60 років, середнього зросту та тілобудови, волосся сиве із залисинами. Був одягнений: у куртку, штани та черевики чорного кольору.

 

За фактом даної дорожньо-транспортної пригоди відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого) КК України.

 

Прохання до всіх, хто має інформацію про особу потерпілого, повідомити поліцейських за телефоном спецлінії «102» або